Joan Collins ei näytä vanhenevan lainkaan – seksielämä syynä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksisymbolina pidetty brittinäyttelijätär Joan Collins nousi television parhaiten palkituksi näyttelijättäreksi 1980-luvun puolivälissä. Hän esiintyi Dynastia-saippuasarjassa vuosina 1981-1989 ja auttoi sarjaansa lyömään tärkeimmän kilpailijansa Dallas -televisiosarjan.

79-vuotiaan televisiotähden hyvin säilynyt ulkoinen olemus on ihmetyttänyt kovasti, sillä hän ei näytä nykyisin yhtään vanhemmalta kuin 20 vuotta sitten. Neitokainen on itse naureskellut asialle ja hän kertoi taannoin aktiivisen seksielämän pitävän hänet nuorekkaana.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Joan Collins on ollut viisi kertaa naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Nykyään televisiotähti on avioliitossa 46-vuotiaan Percy Gibsonin kanssa. Hän on myös kirjoittanut useita bestsellereitä ja kaksi omaelämäkertaa. Vuonna 1996 Britannian hallitus ja kuningatar Elisabet myönsi hänelle OBE-arvonimen. Tähden tuoreimpia rooleja on nähty elokuvissa Valentino: The Last Emperor, Alice in Glamourland ja Banksy’s Coming For Dinner.