Justin ja Selena yrittivät sopia – tuloksena raju ilmiriita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on parhaillaan erokriisissä erottuaan äskettäin 20-vuotiaasta tyttöystävästään Selena Gomezista. Sittemmin parin on kerrottu viettäneen yön yhdessä ja yrittäneen sopia eroaan, mutta turhaan.

Nyt TMZ raportoi kuinka julkkispari yritti eilen palata yhteen yhteisellä romanttisella illallisella. He eivät kuitenkaan päässeet edes pääruokaan saakka, kunnes ajautuivat rajuun riitaan.

Entinen pariskunta ehti olla Encinossa sijaitsevassa Yamato-ravintolassa vain kymmenen minuutin ajan, kun riita alkoi ja Selena ryntäsi ulos Justin perässään. Riita jatkui lopulta ravintolan parkkipaikalla. Myöhemmin Justin nähtiin ajamassa Selenan asunnolle, mutta häntä ei päästetty sisään. Justin raivostui tilanteesta.

Selena Gomez sai aikoinaan jopa tappouhkauksia Justin Bieberin faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Nuori julkkispari vahvisti suhteensa huhtikuussa 2011 osallistuessaan yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhliin Los Angelesissa.