Ke$ha paljasti: ”Seksikumppaneita ympäri maailmaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisia hittibiisejä julkaissut poppari Ke$ha joutui äskettäin erään sekopäisen miehen syytösten kohteeksi. Laulaja kiistikin aiemmin tässä kuussa huhut, joiden mukaan hän olisi harrastanut seksiä 18-vuotiaan Justin Bieberin kanssa.

Laulajatar, oikealta nimeltään Kesha Sebert, kertoo nyt The Sun -lehdelle olevansa nykyään sinkku, sillä hänellä ei ole omien sanojensa mukaan aikaa parisuhteelle. Kesha kuitenkin paljastaa saavansa tyydytyksen useilta vakituisilta seksikumppaneilta, joita hän tapaa ympäri maailman.

– Minulla on ”erityisiä ystäviä” eri kaupungeissa ympäri maailmaa, mikä auttaa. Menen heidän kanssaan drinkille. Menen vaahtokylpyyn ja juon viiniä söpön pojan kanssa, tähti kertoo.

Vakituinen parisuhde ja perheen perustaminen ei kuulu Keshan lähiaikaisiin suunnitelmiin, sillä hän haluaa keskittyä kiertueiden tekemiseen. Tähti kuitenkin kertoo, että hän valitsisi miehekseen mieluiten pitkätukkaisen motoristin.

– Ei ole olemassa julkkiksia, joihin olisin varsinaisesti ihastunut. Olen kuumana metallikundeihin, joilla on pitkät tukat, isot parrat ja moottoripyörät, Kesha paljastaa.

Kesha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisee pian Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.