Kimin märkäpuku jäi pieneksi – ulkoilutti rintamustaan vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian on tehnyt valtavan omaisuuden bisneksillään, jotka saivat alkunsa hänen noustua yllättäen maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Monien muiden julkkisten tavoin Kimikin teki läpimurtonsa alastonkuvien merkeissä.

Äskettäin Kim Kardashian julkaisi Twitter-kuvassaan etenkin miesihailijoitaan villiinnyttävän kuvan, jossa hän poseerasi pienissä printtikuvioisissa bikineissä. Nyt samalta päivältä on julkaistu paparazzikuvia, joissa Kim ei ilmeisesti saanut märkäpukua kokonaan ylleen vesileikkien ajaksi.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.