Kimin Israel-tweetit suututtivat – joutui pyytämään anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian on yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Nainen saa jatkuvasti ihailevia katseita niin miehiltä kuin naisiltakin kurvikkaan vartalonsa ansiosta. Nyt realitykaunotar on saanut aikaan palautevyöryn Twitteriin kirjoittamillaan viesteillä.

Neitokainen onnistui suututtamaan osan seuraajistaan kirjoittamalla Twitteriin, kuinka hän rukoilee kaikkien Israelissa olevien puolesta. Tämän jälkeen Kim kirjoitti vielä, kuinka hän rukoilee myös kaikkien Palestiinassa ja muualla maailmalla olevien ihmisten puolesta. Nämä sävyltään kaunottaren tavallisista twiiteistä poikkeavat viestit aiheuttivat kuitenkin ärtymystä realitytähden seuraajien joukossa, TMZ-sivusto uutisoi.

Kim on sittemmin poistanut keskustelua herättäneet viestinsä. Tämän lisäksi hän julkaisi selityksen, jossa hän kertoo poistaneensa viestit huomattuaan niiden loukanneen joitain hänen seuraajiaan. Neitokaisen mukaan hänen olisi pitänyt selittää twiittien tarkoitusperiä tarkemmin ennen niiden julkaisemista.

– Fakta on se, että uskonnollisista ja poliittisista uskomuksista huolimatta on olemassa lukemattomia viattomia ihmisiä jotka eivät valinneet tätä, ja rukoilen kaikkien heidän ja tämän päättymisen puolesta, Kim Kardashian selittää Israelin ja Palestiinan tilanteesta.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.