Jermaine Jackson ei haluakaan olla Jackson – sukunimi vaihtoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi myös mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on viime aikoina käyty kovaa vääntöä.

Nyt edesmenneen tähden veli Jermaine Jackson yrittää vaihtaa sukunimeään. TMZ-verkkosivuston mukaan hän haluaa vaihtaa Jackson-sukunimensä Jacksun-muotoon. 57-vuotiaan seitsemän lapsen isän mukaan taustalla ovat ”taiteelliset syyt”.

Kuva: Splash

Jermaine Jackson on jättänyt anomuksensa Los Angelesin tuomioistuimelle, ja hän odottelee nyt vastausta. Jos sukunimen vaihtaminen onnistuu, hänen täytyy ilmoittaa vaihdoksesta julkisesti lehdistössä useaan otteeseen seuraavan muutaman kuukauden aikana ennen sen virallistamista.

Jermaine julkaisi hiljattain levyllisen tulkitsemiaan jazz-klassikoita. Hän on parhaillaan mukana The Jackson’s Unity Tour -kiertueella veljiensä Jackien, Marlonin ja Titon kanssa. Veljekset ovat esittäneet suurimpia hittejään kuten ABC, I Want You Back jaa I’ll Be There osana Michael Jacksonin muistokiertuetta.