Tällaista Bemaria ei ole ennen nähty – supertähti esitteli BMW i8 -konseptiauton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useita menestyselokuvia tähdittänyt näyttelijä Uma Thurman tunnetaan erityisesti Quentin Tarantinon ohjaamista Pulp Fiction ja Kill Bill -klassikkoelokuvista. Taannoin hän kertoi olleensa ruma lapsi ja tulleensa siksi koulukiusatuksi.

Nyt 42-vuotias Uma Thurman on saanut kunnian esitellä autovalmistaja BMW:n uuden konseptiauton. Kyseessä oli BMW i8 Electric Concept -pistokehybridi, joka paljastettiin näyttävin seremonioin New Yorkissa. Autossa on 220 hevosvoimaa ja se kuluttaa vain 2,7 litraa polttoainetta sadalla kilometrillä. Nollasta sataan auto kiihtyy alle viidessä sekunnissa. Auto voi kulkea pelkällä sähköllä noin 35 kilometriä. 1,5-litrainen bensiinimoottori pyörittää takapyöriä ja sähkömoottori etupyöriä.

Viime syksynä Uma Thurman joutui ongelmiin, kun jo kertaalleen lähestymiskiellon saanut mies ryhtyi ahdistelemaan häntä uudelleen. Asianajaja kertoi oikeudenkäynnissä miehen sairastavan skitsofreniaa ja kaksisuuntaista persoonallisuushäiriötä. Mies vaati Thurmania menemään kanssaan naimisiin, ja hylkäämään nykyisen miesystävänsä Arpad Bussonin.