Petri Nygårdin uusi musiikkivideo Onxnenäälasit? Katso yksinoikeudella Starassa!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu räppäri Petri Nygård julkaisee tänään uuden musiikkivideonsa kappaleeseen Onxnenäälasit. Suuren suosion saaneen kappaleen musiikkivideon ensi-ilta nähdään viihdelehti Starassa. Videolla nähdään harvinaisen suuri määrä nimekkäitä vierailijoita.

Kuva: Petri Nygård

Onxnenäälasit-videota tähdittävät Petri Nygårdin lisäksi myös muun muassa Stig, DJPP, Jyrki69, Tuomas Enbuske, Lord Est ja toinen puolisko MMEN-tuottajaduosta. Videota on kuvattu syksyn ajan ympäri Suomea.

– kummeli-sketsin innoittamana tein tän biisin koska välillä musta tuntuu yhtä hassulle/hölmölle kuin sketsissä Pasi Veinä. tää biisi/video kuvaa mua monella tapaa tosi hyvin. multa aina kysellää millasta keikkaelämä on ja millasta sielä on jnejne.,tää video on mun silmin kuvattu pikakelaus mitä keikkaelämä on, Petri Nygård kertoi Staralle.