Petri Nygård sivaltaa: ”Josset tykkää imee finnistä klitorista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hetki sitten Starassa nähtiin Suomen ensi-ilta Petri Nygårdin uuden singlen musiikkivideosta. Katso video tästä. Kummeli-sketsin innoittamalla videolla vierailevat esimerkiksi Stig, DJPP, Jyrki69, Tuomas Enbuske, Lord Est.

Nyt Petri Nygård kommentoi Staralle omintakeiseen tyyliinsä videonsa ja kappaleensa taustoja, sillä kappaleen lyriikat liittyvät olennaisesti kuluneen vuoden tapahtumiin.

– koko petri on kuollut r.i.p. -läppä mikä levisi netissä minkä takia media+keikkamyyjäkin kyseli huolissaan multa että onko kaikki hyvin ja oonko kunnossa hahaha: MUN VUORO! ALAS ISTUS – POTTA, SÄÄHÄ KUSET ISTUALTAS RISTUS NOTTA, PETRI MUKA KUOLI JA TULI VITTU TAKAS, MÄÄHÄN OONKU KRISTUS. TOTTA!

Petrin mukaan kappale on pohdinta kaikesta suosiosta ja huomiosta, jota hän on saanut ja jota mies ei vieläkään ymmärrä. Hänen mielestään kaikki on nimittäin tapahtunut niin nopeasti.

– eka olin että ei v**tu! sitten olin että ei saatana! voiko tää olla totta? ja homma vaan jatkuu ja niille jotka luulee että olen lopettelemassa: MÄÄ EN KATOA EIXO IRONISTA? JOSSET TYKKÄÄ IME FINNISTÄ KLITORISTA