Räppäreiden ökyilykuvat nettiin: ”Rahaa, naisia ja huumeita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-tähtien kliseisiin kuuluu tietynlainen rahan, vallan, huumeiden ja kauniiden naisten täyttämä elämäntapa. Monet hip hop -taivaan kuumimmat tähdet, kuten Jay-Z, Lil Wayne ja Kanye West tunnetaan nopeista autoistaan, merkkivaatteistaan ja ökyasunnoistaan.

Nyt verkossa on julkaistu Rapperzoninstagram.tumblr.com -sivustolla otoksia, joissa voidaan tarkastella lähempää räppäreiden bling-elämää. Kuvissa nähdään muun muassa amerikkalainen rap-artisti Rick Ross, joka poseeraa otoksessa huumesätkän polttamista simuloiden.

Räppärin elämään kuuluvat myös isot kellot, joita kenellä tahansa vakavasti otettavalla riimittelijällä on tietenkin kunnon kokoelma. Hienon kellon lisäksi hip hop -miehet tarvitsevat luonnollisesti useita autoja, joilla liikkua paikasta toiseen. Bling-tyyli täydentyy bileissä, joissa viina virtaa, kauniit naiset kiehnäävät toistensa sylissä ja rahaa heitellään pitkin lattioita.