Rihanna saapuu konsertoimaan Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihannan Diamonds World Tour -kiertue saa ensi-iltansa maaliskuussa Pohjois-Amerikassa. Ensi kesänä Rihanna kiertää Eurooppaa ja konsertoi lauantaina 20. heinäkuuta Helsingin Hartwall Areenalla.

Rihannalla on nykyisin huikeat 62,5 miljoonaa Facebook-fania, lähes kolme miljardia Youtube-katselukertaa ja 26,5 Twitter seuraajaa.

Rihanna löi itsensä läpi hiteillään Umbrella, Only Girl (in the World), SOS, Rude Boy ja Love the Way You Lie. Uusi single Diamonds on Rihannan uran nopeimmin listakärkeen noussut hitti. Biisi on lohkaistu tänään maanantaina ilmestyneeltä Unapologetic-albumilta, joka on Rihannan seitsemäs albumi seitsemässä vuodessa.

Diamonds meni julkaisuviikollaan iTunes-latauslistan ykköseksi 27 maassa ja kärkiviisikkoon 55 maassa. Se on Rihannan 23. hitti, joka on yltänyt Hot 100 -maailmanlistan kärkikymmenikköön. Kuusinkertaisen Grammy-voittajan kappaleita on myyty yli 146 miljoonaa digitaalisesti.