Paparazzi yllätti Heroes-kaunottaren – joi kaksin käsin alkoholia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Viime kuukausina kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä miessuhteidensa merkeissä.

Nyt 23-vuotias Hayden Panettiere on kuvattu AMA-musiikkigaalassa hieman nolossa tilanteessa. Hänet nimittäin yllätettiin kahden drinkin kanssa, joita molempia hän siemaili yleisöltä piilossa. Paparazzi huomasi kuitenkin tilanteen ja ehti napata pari kuvaa ennen kuin Hayden ehti kääntää selkänsä.

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muuassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi taannoin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta. Nykyään hän viihtyy NFL-pelaaja Scotty McKnightin kanssa.