Räppäri pääsee vankilasta ennen aikojaan – suoritti lukion vankilassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-artisti Ja Rule on tullut musiikin ohella tunnetuksi rooleistaan muun muassa elokuvissa Hurjapäät ja Scary Movie 3, sekä riidoistaan muiden artistien, kuten 50 Centin ja Eminemin kanssa.

Vuonna 2010 Ja Rule, oikealta nimeltään Jeffrey Atkins, tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan. Syynä oli laittoman aseen hallussapito, josta tähti pidätettiin vuonna 2007. Myöhemmin Ja Rulelle langetettiin vielä 28 kuukauden lisätuomio vuosina 2004 ja 2006 tapahtuneesta veronkierrosta. Nyt räppärin omien verkkosivujen mukaan hänen on kuitenkin määrä vapautua jo 21. helmikuuta 2013.

Ja Rulen verkkosivujen mukaan artisti on vankila-aikanaan ehtinyt hankkia lukion päättötodistuksen ja julkaista Pain is Love 2 -albuminsa. Tuomion lyhennyksen syy ei ole tiedossa. Tähti itse kiisti aikoinaan syyllisyytensä rikokseen, ja hänen asianajajansa yritti vedota poliisien löytämän aseen olleen laittomasti hankittu todistuskappale. Tuomari ei kuitenkaan armahtanut Ja Rulea.