Kauhun hetkiä BB-talossa – Teija huutaa kuin syötävä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on alkaneella viikolla nähty runsaasti kaikenlaisia yllätyksiä, ja parhaillaan meneillään on tähän saakka kauden pelottavin tilanne. Isoveli on nimittäin järjestänyt Teijalle todellisia kauhun hetkiä talossa.

Ensin asukkaat katosivat yksitellen kuka minnekin, ja pian Teija huomasi jääneensä taloon aivan yksin. Sen jälkeen taloon ilmestyi todellisia kauhuhahmoja, jotka ilmestyivät erinäisistä paikoista ja säikyttelivät Teijaa. Välillä talon äänentoistosta soitettiin pelottavia ja kakofonisia ääniä.

– Älä tule tänne tai mä lyön kengällä! Ei helvetti! Voi v**tu! Äääääääääääääää!!! Teija huusi täyttä kurkkua nähdessään häntä pihalta lasioven läpi tuijottavat hahmot.

– Hirveän näköisiä. Tää kengän korko on aika terävä. Alkakaa lähteä nyt. Olisitteko ystävällisiä ja menisitte pois nyt, Teija aneli.