Kissanpentu katosi – löytyi odottamattomasta paikasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vapaana kissojaan pitävät lemmikinomistajat voivat joskus kohdata tilanteen, jossa heidän rakas kissansa katoaa jopa viikoiksi omille teilleen. Nyt Floridan palomiesten uutisoidaan pelastaneen pienen kissanpennun, joka löytyi hieman erikoisesta paikasta.

Clermont President’s Hall of Fame -museon vierailijat olivat kuulleet useiden päivien ajan naukuvaa ääntä Abraham Lincolnia muistuttavan patsaan sisältä. Lopulta työntekijät soittivat palomiehille, jotka saapuivat museoalueelle sunnuntaina.

Palomiehet olivat ihmeissään siitä, miten kissa oli päässyt käsintehdyn jättipatsaan sisälle. He joutuivat leikkaamaan patsaan takaosaan reiän, jotta palomies Robert Seigworht pääsi patsaan sisälle. Pelastusoperaatiota seuranneet silminnäkijät antoivat raikuvat aplodit, kun palomies ryömi ulos patsaasta kolmen viikon ikäinen kissanpentu sylissään.

Kolmen päivän ajan ilman vettä ja ruokaa patsaan sisällä majaillut kissanpentu oli huonossa kunnossa. Pelastajat antoivat hänelle heti maitoa, jonka kissanpentu litki hetkessä sisuksiinsa. Sitkeän eläimen nimeksi annettiin Abe, ja se saa kodin museon johtajalta, WFMY-kanava uutisoi.