Mitä Scarlett Johanssonille on tapahtunut? Kuin varjo entisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien miesten janoama naistähti Scarlett Johansson nähtiin äskettäin Suomessakin The Avengers –elokuvassa. Näyttelijätär kertoi tuolloin joutuneensa tiukalle dieetille ennen elokuvan kuvauksia, koska hänen roolihahmonsa puku oli hyvin piukka.

Nyt 27-vuotias kurvijumalatar kuvattu yllättävän homssuisena ja kulahtaneena Hitchcock-elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkin Ziegfeld-teatterissa. Neitokainen oli vain varjo entisestä glamouria ja seksiä tihkuvasta kaunottaresta. Myöskään neitokaisen asuvalinta ei saanut kovin mairittelevia kommentteja osakseen. Vielä ei ole tietoa sattuiko Scarlett olemaan vain erittäin väsynyt vai liittyikö teema jotenkin esimerkiksi illan elokuvaan.

Scarlett Johanssonin tähdittämä The Avengers -elokuva kokoaa yhteen Marvelin suosituimmat supersankarit. Mukana ovat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ja Black Widow. Supersankariseikkailun ohjaaja on Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963.