Tältä räppärin kohuvaimo Coco näytti 14-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnetaan parhaiten hip hop -tähti Ice-T:n vaimona, mutta paparazzien rakastama neito on onnistunut jo varsin hyvin rakentamaan uraa julkisuudessa. Äskettäin muodokkaan kaunottaren kerrottiin tähdittävän omaa Peepshow-burleskiesitystä.

Nyt 33-vuotias Coco on julkaissut otoksen, jossa hänet nähdään poseeraamassa 14-vuotiaana teinityttönä. Silloin hänellä pysyivät vielä vaatteetkin päällä toisin kuin nykyisin.

– Tässä minä olen 14-vuotiaana. Olin niin pikkutyttö silloin, Coco kirjoitti kuvatekstissä.

Kuva: Twitter

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa.