Shokkikuvat nettiin: Onko Christina Aguilera tosiaan näin suuri?!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime aikoina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa hän on ehtinyt työstää uutta Lotus-albumiaan, joka ilmestyi 14. marraskuuta. Nyt hän on aiheuttanut ihmetystä julkkisjuhlissa.

Christina on ollut viime aikoina otsikoissa lihomisensa ja rehevän olemuksensa merkeissä. Nyt 31-vuotias Christina Aguilera on poseerannut valokuvaajille viikonloppuna järjestetyssä American Music Awards -musiikkigaalassa. Lilan väriseen iltapukuun sonnustautunut kaunotar on nykyään uhkeampi kuin koskaan. Julkisuudessa onkin ihmetelty, että oliko Christinalla asunsa alla jotain täytettä.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.