Yllätyskäänne X Factor -kilpailussa: ”Tämä on naurettavaa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Parhaillaan televisiossa pyörivät Britannian ja Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmat ovat tehneet jo lukuisista kilpailijoistaan seurattuja julkkiksia. Britannian version tuomaristossa istuvat muun muassa laulajattaret Tulisa Contostavlos ja Nicole Scherzinger.

Nyt Tulisa Contostavlos on järkyttynyt, kun hänen joukkueeseensa kuulunut 16-vuotias Ella Henderson äänestettiin ulos X Factor -laulukisasta. Ella Henderson joutui viikonloppuna vastakkain James Arthur -nimisen laulajakomistuksen kanssa. Lopulta tuomarien ja yleisön yhteenlasketut äänet koituivat nuoren kaunottaren kohtaloksi.

Tulisa Contostavlos murtui tiedon kuultuaan itkuun ja purki pettymystään mikrofoniinsa. Tähden mukaan brittiläiset äänestävät kisassa vääriä laulajia. Tulisa pitikin naurettavana, että kisan kaksi lahjakkainta laulajaa saivat vähiten ääniä.

– Näin käy, kun ihmiset äänestävät vääriä laulajia. Ellan ja Jamesin pitäisi olla finaalissa. Tämä on naurettavaa, Tulisa Contostavlos sanoi mikrofoniinsa kiihtyneenä.

Ella Henderson ylitti uutiskynnyksen maailmanlaajuisesti, kun hän esitti X Factor -kisassa Cherin Believe-hittikappaleen. Jopa itse Cher kommentoi teinitytön esitystä Twitter-blogissaan ”upeaksi”. Lincolnshirestä kotoisin oleva Henderson esitti kilpailun aikana muun muassa Katy Perryn, Coldplayn ja Evanescencen musiikkia.