Suomiräppäri lupaa: ”Seuraavaksi aloitan missien läpikäymisen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen hiphop-artisti Majuri julkaisi äskettäin uuden EP-levynsä Nätti-Jussi, jonka Staran lukijat saivat ladata yksinoikeudella ilmaiseksi itselleen. Nyt Majuri on solminut levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.

Nyt Majuri on kertonut tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Tietenkään mikään muu kuin Suomen ja koko maailman suurin levy-yhtiö ei olisi ollut missään nimessä vaihtoehto. Seuraavaksi aloitankin neuvonantajieni kanssa suomalaisten supermallien ja missien läpikäymisen, koska tärkein asia major label-diilissä on tietenkin päästä keulimaan likoille, Majuri kertoo.

Majuri valmistelee parhaillaan ensi vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan Cosmic studiolla Tampereella. Albumin julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu. Levytyssopimuksen lisäksi Majurilla on myös muita syitä juhlaan, sillä juuri julkaistu Kato ny äijää –single soi parhaillaan radioissa.