Miley Cyrus kyni hiuksensa – kuontalo kuin armeijakundilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän on ihmetyttänyt fanejaan esimerkiksi radikaalilla hiusmuutoksellaan ja pikakihloillaan. Syyskuussa neitokaiselle tuntematon mieshenkilö yritti tunkeutua tämän taloon.

Nyt 19-vuotias Miley Cyrus ikuistettiin New Yorkissa Tish-äitinsä kanssa. Neitokainen on vieraillut jälleen kampaajallaan, sillä hän on leikannut hiuksensa aiempaa lyhyemmiksi. Cyrus näyttää olevan tyytyväinen sivusiili-tyyliinsä, sillä hän näytti iloiselta ja poseerasi faniensa kanssa paparazzien edessä.

Miley Cyrus suunnittelee parhaillaan häitään, sillä hän kihlautui keväällä pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Disney-kaunotar joutui äskettäin yllätyksen kohteeksi Ellen-keskusteluohjelmassa. Juontaja Ellen DeGeneres nimittäin järjesti neitokaiselle polttarit, joiden pääesiintyjinä toimi lihaksikkaat miespuoliset stripparit.