Nainen julkaisi mauttoman Facebook-kuvan – ikävät seuraukset

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Facebook-palvelun tiedetään aiheuttaneen lukuisille ihmisille potkut työpaikalta muun muassa törkeiden tilapäivitystensä tai paljastavien kuvien takia. Nyt erään amerikkalaisen naisen epäkunnioittava nettikuva on noussut otsikoihin.

Massachusettsissa asuva Lindsey Stone on saanut vihaa niskoilleen törkeän Facebook-kuvansa vuoksi. Otoksessa nähdään Arlingtonin hautausmaan kyltti, jossa vierailijoita pyydetään käyttäytymään alueella kunnioittavasti vainajien muistoksi.

Kuva: Facebook

Kohukuvassa nainen seisoo kyseisen kyltin vieressä keskisormi pystyssä. Lisäksi hän pitää kättään suunsa vieressä ja näyttää huutavan kurkku suorana. Eräs tuntematon Facebook-käyttäjä perusti kuvan nähtyään palveluun ”Lindsey Stonelle potkut” -ryhmän, joka on saanut jo tuhansien ihmisten tuen.

Nainen työskentelee LIFE-järjestössä, joka auttaa kehityshäiriöisiä aikuisia. Stonen työnantaja sai tietää kohukuvasta, ja hän erotti naisen tutkimusten ajaksi. Naisen kerrotaan olevan todella pahoillaan siitä, että hän julkaisi kuvan Facebookissa. Hän on myös pyytänyt anteeksi tekoaan.