Surffari kompastui 5 miljoonaa vuotta vanhaan löytöön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiset ovat kautta aikojen törmänneet luonnossa toinen toistaan erikoisempiin ja vanhempiin löytöihin, ja usein täysin odottamatta. Näin on käynyt tälläkin kerralla, kun kalifornialaiselta rannalta on yllättäen löytynyt arviolta viisi miljoonaa vuotta vanha fossiili.

Kuva: Reddit

Joukko surffareita oli viime torstaina harrastustensa parissa Santa Cruzissa, kun he huomasivat rannalla kallion sisältä pilkottavan hahmon. Kyseessä oli fossiili, joka löytyi yhden surffarin kompastuessa siihen. Surffarit julkaisivat löydöksestään kuvan Reddit-palvelussa, josta se on levinnyt nopeasti ympäri maailmaa.

– Menin surffaamaan ja näin dinosauruksen. Silloin oli todella matala laskuvesi ja tämä kaveri pilkotti kivestä. Annnoimme sille nimeksi Donkahones, kuvatekstissä vitsailtiin Santa Cruz Sentinel -lehden mukaan.

Artikkelia korjattu. Miljoona oli vaihtunut epähuomiossa miljardiin. Pahoittelemme.