Subin hittisarjan tähti murtui itkuun haastattelussa – tässä syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-näyttelijä Amber Riley tunnetaan parhaiten Glee-hittisarjasta, jossa hän esittää Mercedes Jones -roolihahmoa. Neitokainen yritti pitkään tehdä läpimurtoaan viihdemaailmaan, ja hän koe-esiintyi taannoin muun muassa American Idol -kykyjenetsintäkilpailuun.

Nyt 26-vuotias Amber Riley on paljastanut yksityiskohtia uransa vaikeista alkuvuosista televisiohaastattelussa. Tummaihoinen tähti muun muassa kertoi kohdanneensa paljon kritiikkiä rehevästä ulkonäöstään. Nainen murtuikin itkuun kesken haastattelun, kun hän muisteli menneitä vuosiaan.

– Hollywood on todella vaikea paikka. Tummaihoisille ja isokokoisille naisille ei ole paljon rooleja. Minulle tarjottiin vain rooleja, joissa näyttelen lihavaa nurkassa istuvaa tyttöä. En halunnut näytellä hahmoa, joka vihaa itseään, Amber Riley kertoi This Is How I Made It -ohjelmassa.

Tähden mukaan hän sai aina kuulla koe-esiintymisissä olevansa liian lihava rooleihin. Hollywood-pomot sanoivat naiselle, että hänen täytyy laihduttaa hurjasti menestyäkseen näyttelijänä. Riley on kuitenkin täysin tyytyväinen ulkonäköönsä ja elämäänsä. Naisen mielestä tärkeintä elämässä on hyväksyä itsensä ja viettää aikaa positiivisten ihmisten kanssa.

Los Angelesissa varttunut Amber Riley haki 17-vuotiaana American Idol -kykyjenetsintäkilpailuun, mutta ei päässyt jatkoon. Vuonna 2006 hän koe-esiintyi Dreamgirls-elokuvan Effie Whiten rooliin, mutta huippurooli annettiin näyttelijättären sijaan Jennifer Hudsonille. Amber Riley työstää parhaillaan debyyttialbumiaan.