Licence to Drive: Daniel Craig sai ajokortin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tähän mennessä kolmessa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig tekee pian Bond-historiaa, kun hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti ja samalla eniten rooleistaan palkkaa ansainnut James Bond -näyttelijä.

44-vuotias miestähti nähdään parhaillaan uudessa Skyfall-elokuvassa, joka on osoittautunut suureksi menestykseksi. Jokaisessa Bond-elokuvassa Daniel Craig nähdään ajamassa autoa, mutta nyt on selvinnyt, ettei miehellä ole ollut ajokorttia Yhdysvalloissa.

Nyt asia on kuitenkin korjattu, sillä Daniel Craigin kerrotaan saaneen eilen ajokortin myös rapakon takana. Splash Newsin mukaan Craig kävi viisi tuntia teoriatunneilla ja sen jälkeen suoritti teoriakokeen ja insinööriajon onnistuneesti Staten Islandilla, New Yorkissa.

Skyfall -elokuvan tuottajat ovat jo vauhdilla suunnittelemassa seuraavaa James Bond -elokuvaa. Vielä nimeämättömän elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa ensi vuoden syksynä, ja ensi-iltaa tähtäillään syksylle 2014. 24. agenttielokuvan juonikuvio on vielä tarkoin varjeltu salaisuus, josta tähän mennessä tietävät vain tuottajat ja päänäyttelijä Daniel Craig.