Poptähdellä fanien HAMPAISTA tehdyt rintaliivit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Ke$ha, oikealta nimeltään Kesha Sebert, nousi pari vuotta sitten pinnalle Tik Tok -hitillään. Neitonen on pitänyt itsensä otsikoissa esimerkiksi kommenteillaan, joiden mukaan hänellä on lukuisia vakituisia seksikumppaneita ympäri maailmaa.

Nyt 25-vuotias laulajatar on paljastanut teettäneensä erikoiset rintaliivit muistuttamaan häntä faneistaan. BANG Showbiz -verkkosivuston mukaan Ke$ha pyysi hiljattain fanejaan lähettämään hänelle hampaitaan, ja saatuaan niitä yli tuhat kappaletta tähti päätti luoda purukalustoista erilaisia vaatekappaleita ja koristeita.

– Tein niistä rintaliivit, päähineen, korvakorut ja kaulakorun. Olen pitänyt niitä kaikkia! Neitonen paljastaa.

Keshan vuonna 2010 julkaistu Animal-albumi nousi nopeasti hittilistojen kärkeen ympäri maailmaa. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisee pian uuden Warrior-albumin, jolta kuultiin hiljattain esimakua Die Young -singlen muodossa.