Mariska & Pahat Sudet sai kultalevyn Kukkurukuu-albumista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2008 perustettu helsinkiläisyhtye Mariska & Pahat Sudet on myynyt Kukkurukuu-albumillaan yli 10.000 kappaletta ja ylittänyt kultalevyrajan. Kukkurukuu-levy nousi ensimmäisellä julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle kolme.

Sittemmin albumi on ollut listalla kahdeksan viikkoa putkeen.

– Tuntuu tosi hyvältä, että Kukkurukuu-levy on otettu niin hyvin vastaan. Levyn teko oli raskas prosessi ja siitä syystä sen lentoa on ollut kahta kivempi seurata. Olemme Susien kanssa todella kiitollisia kaikille, jotka ovat antaneet musiikillemme mahdollisuuden, Mariska kertoo.

Albumin sanoituksista ja laulusta vastaa Mariska, tuottajana on Jukka Immonen. Yhtyeessä soittavat Klaus Suominen, koskettimet; Jaakko Jakku, rummut; Luis Herrero, basso. Yhtye on yhdessä säveltänyt uuden levyn laulut lukuun ottamatta Jouni Hynysen kappaletta Veri on vettä sakeampaa.