Kathy Griffin riisui housunsa – julkaisi kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaisnäyttelijä Kathy Griffin ei lukeudu maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, mutta viime vuonna hänet noteerattiin yhä useammin viihdelehtien sivuilla. Komedienne tunnetaan muun muuassa rohkeista tempauksistaan.

Nyt 52-vuotias Kathy Griffin on julkaissut verkossa otoksen, jossa hän poseeraa siniseen huppariin ja mustiin pikkuhousuihin pukeutuneena. Punapää tuijottaa kameraan hämmentynyt ilme kasvoillaan. Korkokenkäisen juontajakaunottaren vierellä poseeraa hänen koiransa.

– Ette tiennyt, että tänään on housuton tiistai, Kathy Griffin kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Kathleen Mary ”Kathy” Griffin tunnetaan parhaiten näyttelijänä, koomikkona ja kirjailijana. Hänet tunnetaan myös työstään seksuaalivähemmistöjen tukijana. Griffin on palkittu muun muassa kahdella Emmy-palkinnolla realitysarjastaan Kathy Griffin: My Life on the D-list. Useita kauneusleikkauksia läpikäynyt tähti ei juo lainkaan alkoholia.