Mummo koski lentoemännän käteen – EasyJet poisti lennolta

Matkailu · Neea Jokinen

Lukuisat eri lentoyhtiöt ovat päätyneet kuluneen vuoden aikana otsikoihin, kun ne ovat poistaneet matkustajia lennoiltaan erikoisista syistä. Nyt brittiläinen mummo on kertonut julkisuudessa törkeästä kohtelusta, jota hän sai osakseen erään lentoyhtiön työntekijöiltä.

Stroudissa asuva Janet Kirby oli matkustanut siskonsa kanssa rantalomalle Espanjaan. Kotiinlähtö ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan. Isoäiti oli kiistellyt EasyJet-lentoyhtiön työntekijän kanssa matkatavaroistaan. Työntekijä ei huomioinut Kirbyn kommentteja, joten mummo koski hänen käsivarteensa herättääkseen naisen huomion.

Työntekijän mukaan Janet Kirby käyttäytyi väkivaltaisesti, koska 64-vuotias mummo ”väänsi” naisen kättä. Lentoyhtiö ei päästänyt siskoksia lennolle pahoinpitelyn takia. Mummo on täysin tyrmistynyt lentoyhtiön toiminnasta, sillä heidät jätettiin yksin Murcian lentoasemalle.

– On täysin pöyristyttävää, että jonkun koskettaminen on pahoinpitelyä. Minua ei ole koskaan kohdeltu näin törkeästi, Janet Kirby kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Mummon Michael-aviomiehen mukaan lentoyhtiö teki väärän ratkaisun. Isoäidin Carol-sisko koki tapahtuneen traumaattiseksi, sillä kaksi vuotta sitten hänen aviomiehensä menehtyi samalla lentokentällä sydänkohtaukseen. Sisko olikin järkyttynyt, kun hän joutui kohtaamaan traagisen menetyksensä ja odottamaan seuraavaa lentoa surumuistojensa keskellä. Lentoyhtiön edustajan mukaan siskokset saavat käyttää jatkossa kyseisen lentoyhtiön palveluita.