Maailman upeimmat eristäytyneet uimarannat listattiin – haluaisitkö tänne?

Matkailu · Stara.fi

Monet suomalaiset turistit suuntaavat perheineen aurinkolomalle esimerkiksi Kanariansaarille tai Thaimaahan vain huomatakseen, että sama suunnitelma on ollut noin miljoonalla muullakin. Esimerkiksi Phuketin Patong Beachilla nautitaan auringosta usein kuin sillit suolassa.

Nyt Tripadvisor-palvelun käyttäjät ovat listanneet maailman upeimmat rauhalliset uimarannat. Valinnat kohdistuivat siis rantoihin, joissa ei aivan heti törmää juovuksissa öriseviin suomalaisiin vyölaukkuturisteihin tai ravunpunaisiin brittituristeihin.

Kuva: Tripadvisor, Kassi10

Parhaaksi vaikeapääsyisimmistä ja rauhallisista rannoista on rankattu Australian Whitsundayssä sijaitseva Airie Beach, joka tunnetaan valkoisesta hiekastaan ja kirkkaasta vedestään. Kovin moni suomalainen ei ole todennäköisesti käynyt palvomassa aurinkoa juuri tällä rannalla.

Toiseksi upeimmaksi rannaksi rankattiin Intian Goalla sijaitseva Agonda Beach ja kolmanneksi Puerto Ricossa sijaitseva Flamenco Beach. Viiden joukkoon mahtuivat vielä myös Meksikon Puerto Vallartassa sijaitseva Las Caletas ja Turks- ja Caicossaarten Providencialesissa sijaitseva Sapodilla Bay. Euroopan upeimmaksi rankattiin Kreikan Thessalonikissa sijaitseva Pelion-ranta.