57-vuotiasta luultiin toyboynsa äidiksi – meni heti kauneusleikkaukseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhä useammat naiset luottavat plastiikkakirurgiaan taistellakseen ikääntymistä vastaan. Suosituimpia kauneusoperaatioita ovat muun muassa rintojen suurentaminen ja ryppyjen silottaminen botox-ruiskeilla.

Nyt erään brittiläisen naisen kerrotaan tehneen näyttävän muodonmuutoksen kauneusleikkauksella. Cornwallin Leedstownissa asuva 57-vuotias Alison Kemp kärsi vuosien ajan häpeän tunteesta. Kahdeksan vuotta nuoremman Michael-nimisen miehen kanssa seurustelevaa naista nimittäin luultiin jatkuvasti poikaystävänsä äidiksi. Kemp päättikin tehdä kauneusleikkauksen, jotta kukaan ei enää koskaan tekisi noloa erehdystä hänen ikääntyneen ulkonäkönsä vuoksi.

– Mikään ei ole nolompaa kuin se, että joku luulee sinua kumppanisi äidiksi. Se tuhosi itsetuntoni, Alison Kemp kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Nainen teki vuonna 2009 Kyproksella sijaitsevalla kauneusklinikalla 5.000 punnan, eli 7.200 euroa, maksaneen kasvojenkohotuksen. Neljä tuntia kestänyt operaatio oli Kempin mukaan turvotuksen ja mustelmien arvoista, sillä hän on nykyään kuin uusi ihminen. Nainen myös silotti ryppyjään botoxilla ja muutti hiustyyliään.

Alison Kempin mukaan kauneusoperaation jälkeen ihmiset luulevat hänen olevan huomattavasti poikaystäväänsä nuorempi. Naisen mukaan hänen muodonmuutoksensa on parantanut myös pariskunnan seurustelusuhdetta. Kemp kertoi pitävänsä itseään ”kuin autona, joka tarvitsee säännöllistä huoltoa”.