Tältä Helsingin vauhdikas Top Gear -show näytti kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin moottorishow Top Gear Live esiintyi eilen juontajiensa Jeremy Clarksonin ja James Mayn sekä mysteerikuljettajan The Stigin johdolla ensimmäistä kertaa Suomessa. Nyt illan tunnelmia nähdään hieman myös kuvina.

Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä areenashow’ssa tarjoiltiin sekä stuntteja että maailman kalleimpien ja tehokkaimpien tuunattujen super-autojen esittelyitä.

Top Gear Live perustuu Suomenkin televisiosta tuttuun Top Gear -ohjelmaan. Areenalle muokattu show on myynyt näytöksensä loppuun neljällä mantereella. Yli 1,5 miljoonaa katsojaa ympäri maailman on päässyt todistamaan Top Gear Live -esityksiä, joiden toteuttaminen vaatii 135 rekkaa, kolme laivaa, rahtilentokoneen sekä 94 autoa ja 150 rengassettiä.