Televisiolegenda menehtyi syöpään 81-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina 80-luvun suosikkisarjoista on tehty uusia versioita, ja eräs tällaisen paluun tehnyt saippuasarja on Dallas, jota on markkinoitu myös Suomessa näkyvästi. Nyt legendaarisen sarjan tunnetuin tähti on menehtynyt.

Kuva: Splash

J.R. Ewingiä sarjassa näytellyt Larry Hagman on menehtynyt 81-vuotiaana syöpään. Hän kuoli perjantaina sairaalassa Dallasissa. Supertähti kärsi pitkään vakavista maksavaivoista alkoholismin takia, ja hänelle tehtiinkin maksansiirto vuonna 1996.

Dallas-saippuasarja on yksi televisiohistorian kaikkien aikojen suosituimmista sarjoista. Klassikkosarjan päätähti Larry Hagman seurusteli aikoinaan muun muuassa Dynastia-saippuasarjan kaunottaren Joan Collinsin kanssa. Vuonna 1954 näyttelijä meni naimisiin ruotsalaissyntyisen Maj Axelssonin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Heidi Kristina ja Preston. Taannoin pariskunta myi Kaliforniassa sijaitsevan lukaalinsa 9,5 miljoonalla dollarilla.