Mies osti anopille lahjaksi iPadin – paketista löytyi karu yllätys

Digi · Stara.fi

Applen jo neljänteen sukupolveen ehtineet iPad-taulutietokoneet ovat saaneet ympäri maailmaa valtavan suosion, ja ne ovatkin olleet suosikkilahja niin jouluna kuin syntymäpäivilläkin. Aina laatikosta ei kuitenkaan ole löytynyt odotetunlaista vekotinta.

New York Daily News raportoi nyt tapauksesta, jossa eräs nuori mies oli päättänyt sijoittaa 500 dollaria anoppinsa synttärilahjaan, sillä mies oli hankkinut tälle iPadin. Hän osti tuotteen Miamissa sijaitsevasta Walmart-liikkeestä ja paketti avattiin vasta synttärijuhlissa.

Anoppi yllättyi varmasti ensin positiivisesti nähtyään iPadin laatikon, mutta sen sisältä löytyi lopulta hieman ikävämpi yllätys. Laatikossa oli nimittäin iPadin sijaan ulkoisesti hieman samannäköinen muovinpala, joka ei luonnollisesti toiminut lainkaaan. Miehen mukaan mikään paketissa ei viitannut huijaukseen, sillä se oli asianmukaisesti muovitettu.

Walmart yritti ensin luistaa vastuusta, mutta tilanne muuttui, kun paikallinen televisiokanava teki aiheesta jutun. Sittemmin Walmart on toimittanut miehelle aidon iPadin. Väärä tuote oli ilmeisesti asiakaspalautus, jossa asiakas oli ottanut aidon laitteen ja vaihtanut tilalle muovisen.