YouTubella on uusi kuningas – Justin Bieber joutui väistymään

Digi · Stara.fi

Maailman suurin videopalvelu YouTube on muodostunut sekä musiikin että videoiden jakelupaikkojen ylivoimaiseksi ykköseksi, ja siellä supertähtien suosio on helposti mitattavissa videoiden katselumäärillä. Nyt YouTuben kuninkuus on jälleen vaihtunut.

YouTuben katselumäärissä mitattuna ykköstilaa oli pitänyt jo parin vuoden ajan hallussaan teinitähti Justin Bieber hittikappaleellaan Baby, kunnes tänään valtikka viimein vaihtui.

Ykköspaikan otti nimittäin haltuunsa korealainen PSY, eli Park Jae-Sang, jonka kappale Gangnam Style on maailman suosituin yksittäinen kappale vuosikausiin. Jättisuosio näkyy myös YouTubessa, jossa kappalen musiikkivideolla on tätä kirjoitettaessa jo 805.055.375 katselukertaa. Bieberin Baby-kappaleella on tällä hetkellä puolestaan 803.732.561 katselukertaa.