Ryhmäseksiä teinielokuvassa: ”En tee sitä koskaan enää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens nähdään usein Hollywoodin kaduilla paljastavissa asuissa. Neitokainen käy ahkerasti kuntosalilla, ja paparazzit seuraavatkin häntä kuin hai laivaa.

Nyt 23-vuotias Vanessa Hudgens paljasti kuvanneensa hyvin intiimin seksikohtauksen ensi vuonna julkaistavaan Spring Breakers -elokuvaan. Nuoren naisen mukaan hänet nimittäin nähdään elokuvassa pelehtimässä vastanäyttelijöidensä James Francon ja Ashley Bensonin kanssa. Ryhmäseksikokemus ei kuitenkaan ollut näyttelijättären mieleen.

– Kokemus oli hermoja raastavaa. Kerroin agentilleni kohtauksen kuvaamisen jälkeen, etten enää koskaan halua tehdä sitä, Vanessa Hudgens kertoi Glow-lehdelle.

Spring Breakers -elokuvassa nähdään Vanessa Hudgensin lisäksi muun muassa Selena Gomez, Ashley Benson ja James Franco. Elokuva kertoo neljästä teinitytöstä, jotka ajautuvat ongelmiin tutustuessaan pahamaineiseen huumediileriin.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan. Unelmapariksikin kutsuttujen entisten teinitähtien ero tuli monille faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.