Sujahtivatko bikinit peppuvakoon, Anne Vyalitsyna?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen mallikaunottar Anne V, eli Anne Vyalitsyna, on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa ympäri maailmaa. Kaunotar seurusteli taannoin Maroon 5 -yhtyeen keulahahmon Adam Levinen kanssa, mutta suhde päättyi sittemmin ja Anne on taas sinkku.

Anne on kuvattu tällä viikolla jo useampaan kertaan lomailemassa Miami Beachilla, jossa neitokainen on viihtynyt harvinaisen hyvin pienissä bikineissä päivittäin. Eilen vaaleanpunaiset bikinit olivat jo niin pienet, että niiden alaosa sujahti ilkeästi peppuvakoon sattumalta juuri paparazzien kuvatessa.

Lääkäriperheen lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.