Haave BB-voitosta murskautui – Jonna A ulos viikko ennen finaalia

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi on tältä vuodelta loppusuoralla, kun finaaliin on aikaa enää viikko. Kuluneella viikolla talossa on ollut vielä kuusi asukasta, joista yksi passitettiin tänään kotiin.

Kauden viimeisessä häätöäänestyksessä olivat Iida ja Jonna A, jotka saivat tilannetietoja äänestyksestä myös viikon aikana talon television välityksellä. Talosta häädettiin lopulta Jonna A. Molemmat olivat luonnollisesti haaveilleet finaalipaikasta ja kilpailun voitosta, mutta nyt Jonna A:n unelma voitosta ja voittosummasta kuitenkin murskautui. Iida odotti tyynenä tulosten selviämistä.

– Mä ajattelin, että jos mä voisin kuukauden olla, niin se olisi hyvä saavutus. Tämä on todella hyvä saavutus, Iida totesi talossa hieman ennen tuloksen julkistamista.

Jonna jätti asukkaille jäähyväiset varsin rauhallisesti ja poistui talosta.