Ohhoh, seksipommi Kate Upton ilman meikkiä – silti tulikuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Nyt Kate Upton on ikuistettu melko harvinaisiin kuviin, sillä paparazzit kuvasivat tähden maanantaina meikittömänä JFK:n lentokentällä New Yorkissa. Neuletakkiin ja silmälaseihin sonnustautunut neitokainen näytti varsin erilaiselta verrattuna siihen seksipommiin, jollaisena hänet on totuttu näkemään lehtikuvissa.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.