Kathy Griffin yllätti – riisui paitansa televisiosarjan nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Kathy Griffin ei lukeudu maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, mutta viime aikoina hänet on noteerattu yhä useammin myös viihdelehtien sivuilla. Komedienne tunnetaan muun muuassa rohkeista tempauksistaan, joita riittää.

Nyt 52-vuotias Kathy Griffin on nimittäin julkaissut Twitter-blogissaan valokuvan itsestään ja televisiotähti Anderson Cooperista. Suosittu CNN-tähti Anderson on täysissä pukeissa, mutta jostain syystä Kathy Griffin on riisunut paitansa ja poseeraa rintaliivisillään.

Kuva: Twitter

Kathleen Mary ”Kathy” Griffin tunnetaan parhaiten näyttelijänä, koomikkona ja kirjailijana. Hänet tunnetaan myös työstään seksuaalivähemmistöjen tukijana. Griffin on palkittu muun muassa kahdella Emmy-palkinnolla realitysarjastaan Kathy Griffin: My Life on the D-list. Useita kauneusleikkauksia läpikäynyt tähti ei juo lainkaan alkoholia.