Sylvester Stallone jälleen Rockyn kimpussa – odottamattomalla tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on kokenut viime aikoina kovia, sillä hän menetti äskettäin 36-vuotiaan poikansa Sage Stallonen ja pian sen jälkeen myös tähden siskopuoli menehtyi keuhkosyöpään.

Vastoinkäymisistä huolimatta Sylvester Stallone ei ole hidastanut työtahtiaan, sillä ensi vuonna hänet nähdään esimerkiksi The Tomb -elokuvassa yhdessä Arnold Schwarzeneggerin kanssa. Oman elokuvauransa ohella toimintatähti on nyt ehtinyt osallistumaan myös toisenlaisiin projekteihin.

Brittiläisen Metro-lehden mukaan Stallone on nimittäin yksi Saksan Hampurissa sijaitsevassa Operettenhaus -teatterissa esitettävän Rocky -musikaalin tuottajista. Rocky – Das Musical pohjautuu tietenkin vuonna 1976 valmistuneeseen Rocky-elokuvaan, jonka pääroolissa myös käsikirjoittajana toiminut Sylvester Stallone nähtiin.

– Minä todella uskon musikaalin olevan menestys. En tiedä, miten se voisi epäonnistua, sillä se kertoo meistä ihmisistä, Stallone kommentoi Metro-lehdelle.

Rocky – Das Musical seuraa kolme Oscar-palkintoa voittaneen alkuperäisen elokuvan juonta tarkkaan. Näytelmän musiikkina kuullaan tunnetuimpia Rocky-elokuvia säestäneitä kappaleita, kuten Gonna Fly Now sekä tietenkin Eye of the Tiger.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai edesmenneen poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa entisen mallin Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Mies tunnetaan parhaiten Rocky ja Rambo-elokuvasarjoista.