Alice Eve ihastutti bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijäkaunotar Alice Eve nousi miesten päiväunien kohteeksi She’s Out of My League -elokuvastaan, joka tunnetaan suomeksi nimellä Aivan liian hotti. Neitokainen nähtiin aiemmin tänä vuonna valkokankailla Men in Black 3 -elokuvassa.

Nyt 30-vuotias Alice Eve esitteli bikinivartalonsa Miamin rannalla. Paparazzit piirittivät kauniin blondin, sillä uhkeasta kropastaan suitsutusta saava Eve ei ole juurikaan viihtynyt bikineissä valokuvaajien edessä. Näyttelijätär nautiskeli rantapäivästä mustavalkoisissa bikineissä.

Lontoossa syntynyt Alice Eve saa ihastelevia katseita kurvikkaan vartalonsa vuoksi. Näyttelijätär esitti Sex and the City 2 -elokuvassa isorintaisen lastenvahdin roolia. Ensi vuonna kaunotar nähdään Star Trek Into Darkness -elokuvassa.