Annen kuuma bikinishow jatkui rannalla – kyllä kelpasi katsella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen mallikaunottar Anne V, eli Anne Vyalitsyna, on kansainvälisesti menestynyt mallikaunotatar, joka seurusteli taannoin Maroon 5 -yhtyeen keulahahmon Adam Levinen kanssa. Suhde kuitenkin päättyi sittemmin ja Anne on nykyisin taas sinkku.

Anne viihtyi viime viikon lomailemassa Miami Beachilla, jossa hän on järjestänyt varsinaisia bikiniesityksiä joka päivä. Nyt supermalli on nähty nautiskelemassa värikkäissä, mutta edelleen erittäin pienissä, bikineissä.

Lääkäriperheen lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.