BB-kohukaunotar pelkissä pikkuhousuissa – raskausmuodot esillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Miss Wales -missikilpailun voittaja esiintyi vuonna 2006 kolmen kuukauden ajan Big Brother -realitysarjassa.

Parhaillaan raskaana oleva 29-vuotias mallikaunotar valitteli pari kuukautta sitten kuinka hän on menettänyt vartalonsa hallinnan. Sittemmin muodot ovat entisestään kasvaneet, ja nyt Imogen julkaisi vartalostaan tuoreen kuvan. Siinä hän on 7 kuukautta ja 2 päivää raskaana.

Kuva: Twitter

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Hän kertoi taannoin aloittaneensa tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa vatsalihaksensa näkyviin. Kaunotar on kertonut, että hän on saanut litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.