Räppäri uhkasi ulostaa päälle – raju riita Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown jätti äskettäin tyttöystävänsä Karrueche Tranin, jonka jälkeen hän on viettänyt paljon aikaa Rihannan kanssa. Kaksikon huhuttiinkin palanneen yhteen, mutta Rihanna kuitenkin kiisti huhut seurustelusta.

Chris Brown on jälleen päätynyt otsikoihin, tällä kertaa ajauduttuaan Twitter-blogissaan riitaan koomikko Jenny Johnsonin kanssa. Yhteenotto sai alkunsa 23-vuotiaan Chris Brownin statuspäivityksestä, jossa hän totesi näyttävänsä ikäistään vanhemmalta.

– Tiedän! Arvottomana paskaläjänä oleminen todella vanhentaa henkilöä, Johnson vastasi omalla Twitter-tilillään.

– Ota hampaat pois kun imet k**pääni HORO, Brown tylytti takaisin.

Tämä johti usean viestin mittaiseen verbaaliseen taisteluun, jonka aikana Chris Brown uhkasi muun muassa pierrä ja ulostaa koomikon päälle. Johnson puolestaan otti sananvaihdon aikana esiin Rihannan pahoinpitelyn. Digitaalisen yhteenoton seurauksena raivostunut muusikko poisti lopulta Twitter-tilinsä kokonaan.

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun mies pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna antoi sitemmin pahoinpitelyn julkisesti anteeksi, ja kaksikko nauhoitti äskettäin myös Nobody’s Business-dueton Rihannan uudelle Unapologetic-levylle.