Grrrr, Sinkkuelämää-lastenvahti Alice Eve esitteli muotojaan uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Alice Eve nousi miesten päiväunien kohteeksi She’s Out of My League -elokuvastaan, joka tunnetaan suomeksi nimellä Aivan liian hotti. Neitokainen nähtiin aiemmin tänä vuonna valkokankailla Men in Black 3 -elokuvassa.

Viime viikolla Alice poseerasi kuvaajille Miami Beachin rannalla, mutta nyt 30-vuotias kaunotar on siirtynyt nautiskelemaan hieman rauhallisempiin ympyröihin hotellinsa uima-altaalle. Siellä Alice otti aurinkoa sinisävyisissä bikineissä.

Lontoossa syntynyt Alice Eve saa ihastelevia katseita kurvikkaan vartalonsa vuoksi. Näyttelijätär esitti Sex and the City 2 -elokuvassa isorintaisen lastenvahdin roolia. Ensi vuonna kaunotar nähdään Star Trek Into Darkness -elokuvassa.