Poliisi julkaisi shokkikuvat Halle Berryn hakatusta ex-miehestä – ei lasten silmille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on taistellut jo pitkään Nahla-tyttärensä huoltajuudesta entisen poikaystävänsä Gabriel Aubryn kanssa. Mallina työskentelevä Gabriel Aubry ajautui aiemmin tässä kuussa rajuun tappeluun lapsensa äidin nykyisen kumppanin Olivier Martinezin kanssa.

Nyt 36-vuotiaan mallikomistuksen vammat nähdään verkossa julkaistuissa otoksissa. Gabriel Aubryn kasvot ovat kuvissa ruhjeilla, ja hänen silmänsä on turvonnut umpeen. Miehen oikeassa silmässä on myös valtava mustelma, joka näyttää todella kivuliaalta.

Nelivuotiaan Nahla-tytön isän kerrotaan hyökänneen näyttelijä Olivier Martinezin kimppuun, koska he ajautuivat kiivaaseen sanaharkkaan lapsen huoltajuudesta. Mallikomistuksen mukaan Martinez uhkasi tappaa hänet. Aubry on hakenut lähestymiskieltoa tappelun toista osapuolta vastaan.

Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti. Näyttelijäkaunotar haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Aubry ei ole kuitenkaan suostunut lapsensa äidin pyyntöön. Halle Berry haki äskettäin lähestymiskieltoa Gabriel Aubrylle pahoinpitelytapauksen takia.