Tämä BB-kaunottaren valokuva oli liian seksikäs Twitteriin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi julkisuuteen voitettuaan vuonna 2003 Miss Wales -missikilpailun. Entinen Big Brother -tähti päätyi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa jalkapallotähti Ryan Giggsiin.

29-vuotias mallikaunotar odottaa parhaillaan esikoislastaan. Seitsemännellä kuulla raskaana oleva Imogen julkaisi äskettäin Twitterissä kuvan vauvavatsastaan. Otos oli kuitenkin Twitter-sääntöjen vastainen ja jouduttiin lopulta poistamaan hänen tililtään, vaikka malli peittikin kuvassa rintansa.

– Kuvani oli ilmeisesti liian seksikäs Twitteriin. Ai, ok… Se ei ole minun ”Demi Moore-kuvani”, mutta en malta odottaa, että pääsen otattamaan sellaisen, Imogen twiittasi viitaten tunnettuun kuvaan Demi Mooresta hänen raskausajalta.

Kuva: Twitter

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Hän kertoi taannoin aloittaneensa tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa vatsalihaksensa näkyviin. Kaunotar on kertonut, että hän on saanut litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.