Rihanna pyysi julkisesti anteeksi – tempaus alunperinkin mahdoton

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna herätti taannoin huomiota mediassa, kun hänen uskottiin palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Sittemmin neitokainen on kiertänyt maailmaa 777-kiertueellaan, josta tuli loppujen lopuksi hienoinen fiasko monestakin syystä.

Seitsemän konsertin kiertue ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, koska Rihanna viettänyt aikaa mukaan kutsumiensa 150 fanin ja toimittajan kanssa, kuten oli alunperin tarkoitus. Median edustajat ja ihailijat ovatkin käyneet kuumina tähden poissaolon takia. Poptähti onkin pyytänyt julkisesti anteeksi pieleen mennyttä kiertuetta.

– Olen iloinen, että toteutin tämän kiertueen. Oli mahdotonta viettää aikaa kaikkien kanssa, ja olen pahoillani siitä, ettei niin tapahtunut. Mutta tämä oli hieno kokemus, ja tekisin sen ehdottomasti uudestaan, kertoi Rihanna vierailleen Us-lehden mukaan.

Rihannan suhdekuviot ovat olleet viime aikoina huomion keskipisteessä, sillä koko maailma on seurannut henkeään pidätellen hänen ja ex-poikaystävä Chris Brownin lähentyviä välejä. Räppäri erosi malliheilastaan Karrueche Tranista äskettäin, minkä jälkeen hän onkin viettänyt huomattavasti aikaa barbadoslaisen popparin kanssa. Kaikesta huolimatta Rihanna on kertonut mediassa olevansa edelleen sinkku.