Fanit raivostuivat Rihannan diivailusta – 653 000 euroa yhden biisin keikasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Ensi kesänä Suomeen saapuva Rihanna on kiistänyt huhut, joiden mukaan he seurustelisivat.

Rihanna teki vastikään 777-konserttisarjansa, joka herätti närää siihen mukaan kutsutuissa faneissa ja journalisteissa. Neitokainen suututti myös brittiläiset faninsa Westfield-ostoskeskuksen jouluavajaisissa. Diivailevalla poptähdellä ei nimittäin ollut kiire esiintymislavalle.

Barbadoslainen poppari saapui yleisön eteen tunnin myöhässä. Erikoisessa pyjama-asussa esiintynyt tähti lauloi 20.000 ihmiselle vain yhden kappaleen, ja jätti faninsa janoamaan lisää. Monien kuuntelijoiden kerrotaankin nyt raivostuneen tähdelle ylimalkaisesta esiintymisestä. Rihanna kuittasi keikasta nimittäin kunnioitettavat 500.000 puntaa, eli 653.000 euroa.

– Tämä on naurettavaa. Olin yllättynyt, että hän esitti vain yhden kappaleen ottaen huomioon, miten paljon hänelle maksettiin. Hän ei edes laulanut sitä loppuun. Rihanna on aina myöhässä, se ei ole hyvä asia, kommentoi yleisön joukossa ollut 21-vuotias opiskelija Dannielle Harriette The Sun -lehdelle.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.